Ons verhaal

Welkom bij STOIX, waar passie voor sport, duurzaamheid en zelfontdekking samenkomen. Wij zijn Ewout en Nick, twee enthousiaste sportliefhebbers die geloven dat sport niet alleen een fysieke activiteit is, maar ook een reis van zelfontplooiing en persoonlijke groei.

Onze liefde voor diverse sporten, van tennis, padel en voetbal tot mountainbiken, hardlopen, windsurfen en hiken, heeft ons geïnspireerd om STOIX op te richten. Elk van deze activiteiten heeft ons geleerd een andere versie van onszelf te ontdekken, zowel fysiek als mentaal.

Bij STOIX geloven we dat sportkleding niet alleen een uiterlijk kenmerk is, maar een verlengstuk van wie je bent en wat je wilt uitstralen op de baan. Trots, moed en zelfvertrouwen zijn voor ons essentiële elementen voor optimale sportprestaties. Daarom hebben we besloten om duurzame tenniskleding te creëren die niet alleen comfortabel zit maar ook bijdraagt aan jouw mentale en fysieke fitheid.

Onze benadering wordt geleid door het stoïcisme, een filosofie die gelooft in onverstoorbaarheid en focussen op zaken waar je invloed op hebt. Dit vind je terug in onze kleding die je niet alleen ondersteunt op de baan, maar ook in je streven naar persoonlijke groei.

Onze shirts zijn ontworpen met aandacht voor detail, met oog voor comfort, ademend vermogen en sneldrogende eigenschappen. Wij streven naar een strakke en krachtige uitstraling met hoogwaardige kwaliteit, en dat alles met een minimale impact op de natuur.

Bij STOIX nodigen we je uit om niet alleen onze kleding te dragen, maar om deel uit te maken van onze beweging. Word een duurzame atleet, ontdek je kracht en straal zelfvertrouwen uit op en buiten de baan. Samen creëren we niet alleen een stijlvolle sportieve look, maar dragen we ook bij aan een positieve verandering in de wereld van sport en mode.

Dank je wel voor het delen van deze reis met ons.

Met sportieve groeten,

Ewout & Nick